OFFLINE

Szép lassan csepegtetik a képeket a H&M és a Kenzo közös kollekciójáról

2016. szeptember 13., kedd 18:30

Október 17-én pörög fel igazán a kampánya a H&M és a Kenzo közös munkájának, de már most elkezdték csepegtetni az információkat, például, hogy milyen hírességek vesznek majd részt a november 3-án debütáló kollekció népszerűsítésében. Eddig nagyjából egy reklámszpot és pár kép keringett arról, hogy mire számíthatunk majd ,de a H&M Instagramjára a napokban elkezdték posztolgatni a kollekció további darabjait is.

Ezen a képen például a reklámarcok láthatóak az összefogás alkalmából tervezett ruhadarabokban. (Jobbról balra: Suboi, Riyuchi Sakamoto, Chloe Sevigny, Chance The Rapper, Iman Abdulmajid, Rosario Dawson és Xiuhtezcatl Martinez.)

Ezen a fotón Chloe Sevigny látható, akiről nem a napokban rendezett kampánybulin, hanem a katalógusfotózáskor készült ez a kép.

A lenti videóban pedig Jean-Paul Goude mesél arról, hogy milyen technikával fotózta az új kollekciót, amit teljes egészében még mindig nem láthattunk, de már csak hetek kérdése, hogy szinte minden kiderüljön.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta