OFFLINE

Menő vagy ciki a 600 dolláros, koszos edzőcipő?

2016. szeptember 10., szombat 10:44

A gyárilag szakadt farmerek mellé most hadrendbe álltak a gyárilag összekoszolt edzőcipők. Márciusban már megírtuk, hogy a Mango merész újítással elkezdte árulni a saras-használt hatást keltő sneakereket, amikben az a jó, hogy a cipőpucolás nem vesz el értékes perceket az életünkből, és még menők is leszünk.

golden goose2.png
Fotó: www.barneys.com

Kapcsoltak a nagyok is; a Golden Goose nevű luxusmárka is piacra dobta a retkesnek tűnő fancy modelljeit, potom 600 dollárért (167 ezer forint) már a miénk is lehet egy pár. A Distressed Superstar Sneakers nevű modell több színben kapható, a rózsaszín a kosz mellett gyárilag beépített szigszalagot is tartalmaz, hogy olyan hatást keltsen, mintha már csak a szentlélek, na és a ragasztócsík tartaná össze a cipőt.

golden goose.png
Fotó: www.barneys.com

Ön szerint menő vagy ciki a horror összegért árult, retkesnek tűnő cipő?

752 szavazat 354 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta