OFFLINE

Heti kedvenc: hordjon pólóruhát munkába

2016. augusztus 3., szerda 18:22

Ebben a szezonban a galléros pólóruhának kellett volna lennie az egyik nagy trendnek, de gyanítjuk, hogy a gallérnélküliből jóval több fogyott, hiszen a választék is nagyobb, és talán egy fokkal könnyebb variálni. A hajtás után meg is mutatjuk, hogyan hordhatja, ha nemcsak a strandra vagy otthonra venné fel ezt a kényelmes nyári ruhadarabot. 

A nagy, akár strandra való táska maradhat, ha szeret a munkába is sok holmival érkezni, de a papucsot vagy vászoncipőt cserélje le mondjuk egy magas sarkú szandálra, és ha gondolja, egy övvel is feldobhatja még az összeállítást. 

Ez a szezon a pomponoké, de azért a rojtok sem koptak ki a divatból, szóval ha egy kis fesztiválos stílust akar belecsempészni a hétköznapokba, akkor ajánljuk ezeket a kiegészítőket. 

Hűvösebb napokon vagy ha a kollégák túltolják a légkondit, akkor nadrágot is vehet a pólóruhákhoz, hiszen tunikának is tökéletesek. A csíkos felsőket nyugodtan hordhatja más mintájú darabokkal, de ha ezekkel nem mer kísérletezni, a színekben legyen egy kicsit bátrabb, a fekete-fehér-piros például egy ütős, de klasszikus hármas. 

Ennek a szettnek sem nélkülözhetetlen eleme a nadrág, de ha mégis venne valamit a ruha alá, ezt a laza, bő szabású fazont ajánljuk, a papucsot helyettesítheti egy lapos talpú vagy egy magas sarkú szandállal is, ha nem akar rendszeresen végigcsattogni az irodán. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta