Kylie Jenner vs. Palvin Barbi: kin jobb a Balmain?

Eheti "Kinek áll jobban?" posztunk főszereplője Palvin Barbara és Kylie Jenner: a szupermodell és a szuperceleb ugyanolyan Balmain ruhát vett fel, szerencsére nem ugyanarra az eseményre. Ilyen kaliberű celebösszeöltözés ritkán esik meg, de talál azért még két-két híres nőt a cikk második felében, és esetükben is szavazhat: kinek áll jobban adott ruha?

Kylie Jenner vs. Palvin Barbara

Cseppet sem meglepő, hogy Kylie Jenner a Balmaintől választott ruhát, hisz a dizájner, Olivier Rousteing kvázi a Kardashian-Jenner klán házi divattervezője és közeli barátja (inkább az a furcsa, ha valamelyik családtagon nem Balmain ruha feszül). Mivel adott fekete ruha egy ízléses darab, az sem meglepő, hogy Palvin Barbarának is megtetszett, és fél évvel Kylie Jenner után felvette a kis feketét egy Cannes-i partira. Csak azon csodálkozunk, hogy pont ugyanúgy lábszárközépig ér a modellnek és a valamivel alacsonyabb Jennernek is a ruha, Jenner láttán ugyanis azt hittük, hogy nem elég magas adott fazonhoz és fel kellett volna hajtani belőle 10 centit – ezek szerint pont ezt a kissé előnytelen ruhahosszt álmodta meg Rousteing, szerencse, hogy a ruha mindkét viselője kivételesen jó testalkattal rendelkezik és még így is remekül fest. Vagy ön szerint nem?

Kin jobb a Balmain?

Eva Herzigova vs. Emilia Clarke

Ha fentebb nem értette, mit akarunk ezzel a ruhahossz dologgal, itt megnézheti: a Dolce & Gabbana zöld tüllruhája ugyanis Eva Herzigova modellen térd alatt végződik, Emilia Clarke színésznőn viszont majdnem bokáig ér, mint a Balmain kis feketéje Jenneren és Palvinon. A két ruha egyébként tökéletesen ugyanolyan, csak Clarke alacsonyabb, mint Herzigova, de mindkettejüknek jól áll a nőies, hímzett dizájnerruha. Ön szerint melyiküknek áll jobban?

Kinek áll jobban a zöld ruha?

Ana Ivanovic vs. Minnie Driver

A 28 éves Ana Ivanovic teniszezőnő a Roland-Garros Players Partijára ment el a virágos koktélruhában 2016. május 19-én, Párizsban. A 46 éves Minnie Driver egy ugyanolyan ruhában Speechless című tévéfilmjét reklámozta május 17-én New Yorkban, az ABC Network 2016 Upfronts-on. Két nap, közel 20 év és két kontinensnyi különbség, de a ruha ugyanaz: kinek áll jobban?

Ki a csinosabb?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek