OFFLINE

Üzenjük a férfiaknak: 2016 a hajgöndörítés éve

2016. május 20., péntek 14:08

A népszerű sorozatoknak mindig is nagy befolyásuk volt a hétköznapi emberek életére, de míg régebben közösségi pénzgyűjtést inspiráltak (elég csak Esmeralda szemműtétjére gondolni), addig manapság öltözködési-, smink- és hajtrendeket. Természetesen a Trónok harca sem marad ki a lajstromból: a sorozat egyik szereplőjének, Havas Jonnak frizurája például egyre több fodrásznál kerül elő mint kívánság. Bizonyítékok a hajtás után!

A trendre figyelmet felhívó Mashable egy New York-i szalon fodrászát is megkérdezte, aki elmondta: egyértelműen idén csúcsosodik a pasik göndör haj iránti igénye. Az ominózus helyen egyébként 145 dollárba, azaz forintba átszámolva 40 ezerbe kerül a procedúra, ami két órát vesz igénybe. Az is kiderült, a pasik inkább a lazább hullámokat kérik, mintsem a 2000-es évek eleji Justin Timberlake-féle spagettihajat. A fodrász elmondta, a férfiak sokkal magabiztosabbak lesznek a rövid loknikkal.

Here is the big reveal you have all been waiting for! Tycen's loose perm! We are very happy with the results **

Kristin Lear Utah Hair & Nails (@klearbeauty) által közzétett fénykép,

A Mashable arra is kitér, hogy az Egyesült Királyságban már a borbélyok is felvették a palettájukra a göndörítő szolgáltatásokat, ráadásul az is kiderül, hogy a Havas Jon-haj titka az, hogy úgy csinálják meg, mintha "túl elfoglalt lenne a Fal védelme miatt, és nem tud elegendő időt fordítani arra, hogy milyen is a frizurája". Mutatunk néhány fotót, ha pedig nem mobilról néz minket, a poszt végén szavazhat is arról, hogy vajon menőnek tartja-e a hajat (vagy csak simán elfogadja), esetleg a ciki kategóriába sorolná.

717 szavazat 615 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta