OFFLINE

Heti kedvenc: az aranyszínű szoknya

2016. május 11., szerda 13:46

A fémes trendek idén is fontosak – tudtuk meg, így e heti kedvencnek is egy ebbe az irányzatba beleillő darabot választottunk, mert flitteres/ezüst/aranyszínű darabokat nemcsak szilveszterkor lehet hordani.

A farmeringek már tényleg minden üzletet elárasztottak. A klasszikus fazonok mellett szerencsére vannak picit különlegesebb szabásúak is, mondjuk a képen látható rövidített darab, ami tökéletesen illik a szoknyák többségéhez. 

Persze az is elég, ha elővesz egy fehér pólót a szekrényből. Ha rohangálós napja van, akkor persze egy lapos talpú lábbelit felvehet a magas sarkú szandál helyett, és az egyéb feltűnő kiegészítőket is elhagyhatja. 

Mivel nincs mindig annyira jó idő, azért ne süllyessze még el a szekrény mélyére a pulóvereket és melegítőfelsőket sem, és ezeket nyugodtan vegye fel olyan különleges/ünnepélyes/feltűnő darabokhoz is, mint ennek az összeállításnak a többi darabja. 

Ha a lezser stílust nem érzi annyira magáénak, akkor ezt a szettet ajánljuk. A fekete és az arany együtt tökéletes párost alkot, bár ha nem akar akkora feltűnést kelteni, akkor inkább maradjon a fehér blúznál. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta