OFFLINE

Spears 2002-es nyakéke és latexruha: kinek áll jobban?

2016. május 9., hétfő 13:08

Eheti posztunkban elég sok minden történik: megnézheti például, hogy fest ugyanaz a latexruha egy modellen és Kim Kardashianen, illetve megnézheti egy 14 éve már Britney Spears által elsütött nyaklánc újjászületését Kardashian féltestvérén, Kendall Jenneren. Levezetőnek ezúttal egy torreádorszettet hoztunk.

Latexben

Pár napja volt a Met-gála, aminek megmutattuk a 12 legjobb és a 4 legindokolatlanabb szettjét. Ezután tartottak egy bulit is, amin Bella Hadid egy testre simuló latexruhában jelent meg. Ismerős? Hát persze: 2014-ben ebben nyomult Kim Kardashian az új parfümjét bemutató partin. Hadid egyébként egy fekete verziót választott, amihez fekete lakkcipőt, bordó köves táskát és ujjpercgyűrűket vett fel. A smink és a kép minőségét elnézve azt is elhinnénk, hogy ez a kép 2000-ben készült. Annak idején Kardashian sem bonyolította túl a szettjét: púderszínű ruhájához szürke velúrcipőt húzott.

Ki a jobb latexben?

 • 489
  Bella Hadid
 • 312
  Kim Kardashian

Lorraine Schwartz nyaklánca

Ha követi a Díványt, akkor valószínűleg ismerős önnek az ékszertervező neve: legutóbb például akkor írtunk róla, amikor Lady Gaga fülébe 2,3 milliárd (!) forint értékű fülbevalót akasztott. Most azért került elő a neve, mert Kendall Jenneren a Fehér Ház tudósítói számára rendezett gálán ugyanolyan nyaklánc volt, amit Britney Spears is viselt a 2002-es Video Music Awardson. Az ikertornyokról a tervezőnő is megemlékezett az Instagramján, a posztot pedig szerényen ellátta a #goodthingslastforever, azaz a "Jó dolgok sokáig tartanak" címkével is.

Spears akkor fétisre vette a figurát: a bőrruhához egy ugyanolyan anyagból készült sapkát vett fel, lábaira pedig megkötős magassarkú került. A Jenner-lány – patinásabb esemény lévén – egy visszafogott, de dekoltált ruhát húzott fel az estélyre, a haja és a tekintete miatt pedig elhinnénk, hogy ő a 10 évvel ezelőtti Victoria Beckham.

Ki a jobb?

 • 96
  Britney Spears
 • 673
  Kendall Jenner

A végére egy torreádorszettet hagytunk, egészen pontosan kettőt. Demi Lovato az április 3-i iHeart Radio díjátadóra ment el ebben a furán szabott kosztümben és érdekes hajjal (amiben egyébként simán megnyerne egy latin Kunhalmi Ágnes-hasonmás versenyt), amihez aranyozott körmöket és nyitott orrú cipőt vett fel – utóbbiról jól le is lógtak a lábujjai. Csakhogy: Rooney Mara ennek a blézernek a piros és szoknyával kiegészített változatát már tavaly novemberben elsütötte, amikor elment egy díjátadóra. Mara fehér magassarkú szandált, hátranyalt hajat és visszafogott sminket választott az alkalomra.

Kinek áll jobban?

 • 606
  Demi Lovato
 • 107
  Rooney Mara

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta