OFFLINE

Kvíz: Utcára vagy alváshoz tervezték ezt a ruhadarabot?

2016. április 19., kedd 19:25

Nemrég megmutattuk önöknek, hogy milyen trendekkel várnak minket az üzletek 2016-ban. Bár nem idén robbant be, a kínálatot elnézve most tetőzik az a jelenség is, amikor nyugodtan mehetünk akár pizsamában dolgozni, hiszen vannak olyan boltok, ahol a nappali viseletek között árulják azt, amit mi korábban csak alváshoz húztunk volna fel.

Ennek apropójából készítettünk egy kvízt, ahol önnek el kell döntenie, hogy mit lát a képen: egy olyat, amit az adott márka nappali viseletnek szánt (és abba a kategóriába is töltötte fel), vagy olyat, amit alvásra, esetleg otthoni lustálkodásra terveztek. Ha kitöltötte a kvízt, utána – a megoldáson kívül – azt is eláruljuk, hol és mennyiért szerezheti be az adott ruhát.

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta