OFFLINE

Horogkereszt került volna a holland királyné ruhájára?

2016. április 18., hétfő 18:12

Horogkereszt vagy nem?

  • 257
    Jajj, ez sajnos az!
  • 1114
    Dehogyis!

A csodaszép holland királyné, Maxima, Nürnbergben járt egy hivatalos látogatáson férjével, Vilmos-Sándor holland királlyal: ugyan Maximáról ritkábban írunk, mint Katalinról, vagy Mária dán hercegnéről, de ő is szereti a divatot, követi a trendeket és van is pénze tervezői darabokra. Így eshetett meg, hogy Claes Iversen-től most egy olyan szürke kabátot választott, melyet hosszúkás gyöngyhímzések díszítenek, különösen szerencsétlen formában.

A Bild vette észre, hogy a minimalista szabású kabátruhán, olyan a göngyök és csavarok elhelyezése, mintha horogkeresztet formálnának a minták. A Twitterezők is reagáltak, szerintük ez eg ősi napszimbólum, más néven svasztika és semmi köze a nácikhoz, de voltak, akik még ennyit se láttak bele a mintába. Többen védelmükbe vették a királynét, mondván ezt a szettet már 2015-ben is viselte, egy dániai útja során. Nem ez az első és biztos nem is az utolsó alkalom, amikor egy divattervező/cég nácinak (vélt) szimbólum(ok) miatt kerül bajba, a Valentino a csizmáit helyezte el rosszul egy fotón, Zara meg táskára hímzett svasztikát

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta