OFFLINE

Nagy lábú nőknek tervez cipőt az egyik legmagasabb brit nő

2016. április 17., vasárnap 12:44

Carobella Boutique néven nyitja meg online cipő boltját Caroline Stillman, aki az átlagosnál nagyobb magasságával vált ismertté az elmúlt években. Stillman és családja ugyanis egy autoszomális domináns öröklődésű betegségben, a Marfan-szindrómában szenvednek, mely miatt a lány már 11 éves korában is kiugróan magas volt és az általános iskolában is 40-41-es méretű, unalmas felnőttcipőkben kellett járnia, miközben az osztálytársai elbűvölő kislánycipőkben tipegtek körülötte – írja a Huffingtonpost.com.

„Óriásnak és zsiráflábúnak csúfoltak. Megalázva éreztem magam, nem voltak barátaim sem” – emlékezett vissza a szomorú gyerekévekre Stillman, akiről kiderült, hogy testalkata ideális a modellkedésre, így idővel visszanyerte önbizalmát és ma már nem szégyelli magasságát sem.

“Megértem azokat a nőket, akiknek problémát okoz a cipővásárlás. Sokáig tartó hiábavaló keresgélés után úgy döntöttem, hogy a kezembe veszem az ügyet és beiratkoztam a London College of Fashion cipő tervező szakára valamint a De Montfort Egyetemre. Célom, hogy az így szerzett tapasztalataimat kihasználva egy saját luxus márkát hozzak létre, mert hiszem, hogy minden nő, attól függetlenül, hogy mennyire kicsi vagy nagy a lába, megérdemli, hogy szép cipőben járjon” – mondta a körülbelül 194 cm magas Stillman, akit állítása szerint az olyan nagyágyúk inspiráltak a kollekció tervezése közben, mint Valentino és Christian Dior.

A rózsaszínben úszó webáruház egyenlőre még üres, de a márka jól befutatott közösségi oldalai szerint hamarosan már le lehet csapni a 8 és 11-es méretben (40-43,5-es) kapható női cipőkre, addig is ide kattintva a Facebookon,itt pedig az Instagramon követheti a nagy lábon élő tervező munkásságát!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta