OFFLINE

Kendall Jenner kétmilliós szettjét 66 ezerből megúszhatja

2016. április 15., péntek 15:01

Százezres Saint Laurent napszemüveg, egymilliós Givenchy-táska és közel négyszázezres bokacsizma szintén a francia divatháztól - így néz ki Kendall Jenner teljesen átlagos, New York utcáin sétálós szettje. Mivel nem sok embernek adatott meg, hogy pusztán a létezésével dollármilliókat keressen, így elég hasznosak az olyan típusú montázsok, ahol egy adott celebnő szettjére mutatnak olcsóbb alternatívát. Nos, a fenti összeállításhoz a HuffPost készített is egyet, amit a hajtás után meg is nézhet. 

Azt azért tudni kell, hogy a jóárasított verzióban le kell mondania a 250 ezres bőr leggingsről (helyette egy 59 dolláros, azaz 16 ezer forintos változatot kell beszereznie), és ugyanúgy búcsút kell intenie a 795 dolláros, azaz 215 ezer forintos kardigánnak is (már ha megelégszik a Mango 6995 forintosával). A Givenchy 360 ezer forintos bokacsizmáját helyettesítheti a Zara 23 ezer forintosával, a legdurvább kontraszt pedig a két táska között van: a Gicvenchy-é egymillióba kerül, míg az olcsóbb változat 2700 forintba.

Napszemüvegre teljesen felesleges hat számjegyű összeget költeni, ez a 6 ezres bőven megteszi, és mi egy hasvillantós felsőért sem fizetnénk tízezernél többet (ahogy Kendall tette), ha 2700 forintból ezt is megúszhatjuk. A kabát most éppen készlethiányos, de megéri várni, ugyanis 163 ezer forint helyett kevesebb mint tízezerért beszerezheti. Mindent összevetve: Kendall 2,3 millió forintos szettjét 66 ezer forintból megúszhatja.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta