OFFLINE

Ennél olcsóbb megoldás nem lesz, ha ombre hajat akar

2016. április 12., kedd 16:08

Többször is megjósolták már az ombre haj végét a szakmában, de a színátmenetes frizura ennek ellenére újabb és újabb innovációk létrehozására inspirálja a mesterfodrászokat és a koloristákat. A lenőtt hajat imitáló trendet mesterien gondolta újra az elmúlt időszakban a New York-i Aura Friedmann, aki olyan hatást kívánt elérni technikájával, mintha a haj lézersugárral lenne megvilágítva az adott helyen. Bár a futurisztikus trükk jól mutatott a hajon, a színezés és a fehérítés sajnos kilenc órát vett igénybe, így valószínűleg nem sok mindenkinek volt ideje és pénze ezt a végigülni.

A tavalyi évben a Redken koloristája, Chiala Marvici unt rá a fodrászok által bevált ecsetes és fóliázós technikára és kifejlesztette a saját, kézzel nyomott hajfestési módszerét, amiért állítólag kígyózó sorok álltak New Yorkban. Marvici elbénázott hajat imitáló trükkje bár jól mutatott, korántsem volt olyan könnyen kivitelezhető házilag, mint az isztambuli kolorista, Ozden Kutur nyeles hajkefével készített “Én kicsi pónim” frizurája, ami hozzánk hasonlóan lenyűgözte a Marie Claire szerkesztőségét is.

Tekintve, hogy a festéshez szükséges eszköz mindvégig ott volt az orrunk előtt, nem is értjük, hogy miért váratott magára ennyi ideig ez a módszer, ami állítólag sokkal egyenletesebb kiemeli az ombre hajat, ráadásul még fodrászhoz sem kell feltétlenül menni, akár otthon is el tudjuk készíteni magunknak. Kattinson a videóra és lesse el a török fodrász DIY trükkjét!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta