OFFLINE

Mutatjuk a világ legfeleslegesebb karóráját

2016. március 28., hétfő 11:37

Nyitogatja azt a bizonyos bicskát a svájci luxusóra-készítő Hautlence, ugyanis olyan karórát dobott piacra két változatban, ami nem mutatja az időt. A meglepő és legalább annyira haszontalan kiegészítőre a DailyMail hívta fel a figyelmünket, az oldalról pedig azt is megtudhatjuk, hogy a szerkezetért 8689 fontot, azaz rosszabb napokon 3,5 millió forintot kérnek el.

Hogy miként nem mutathatja egy óra az időt? A válasz pofon egyszerű: a számlap és a mutatók helyén egy labirintus kapott helyet. A kütyük a Playground Labyrinth (labirintus játszótér) nevet kapták és szerencsére a márka is tisztában van annak fontosságával: „haszontalan, viszont nélkülözhetetlen termék" – írják róla a honlapon. A két típust 01-es és 02-es azonosítóval látták el, a szíjuk pedig szatén finisű aligátorbőr. Mint minden órát, ezt is promótálja egy szupersztár: most Eric Cantonát, a Manchester United egykori játékosát kérték fel erre a szerepre. 

Ha kíváncsi rá, az alábbi galériában megtekintheti.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta