OFFLINE

12 nyári trend, amit nem kerülhet el

2016. március 27., vasárnap 19:08

Vészesen közeleg a nyár, és egyre hosszabbak a nappalok (szerencsére), szóval itt az ideje elgondolkozni azon, mi lesz velünk a télikabát levetése után: a Huffington Post összeállításában találtunk nagyon szerethető és elég kínos nyári trendeket is, melyek közül biztos mindenki talál magának kedvencet. A fast fashion boltok leginkább a fodrokkal ellátott felsők és virágmintás együttesek terén kedveznek a vásárlóknak, de palazzo-nadrágokból és pliszírozott felsőkből sem lesz hiány – csak győzzön válogatni!

1. Vállvillantás az új divat

Rossz hír azoknak, akiknek esetleg csúnya a hátbőre vagy széles a válla, ugyanis tényleg rengeteg helyen jöttek már szembe különböző, vállat hangsúlyozó felsők, ruhák. Idén nyáron valószínűleg minden második nő vállról letolt ruhában grasszál majd nyáron, szokjon hozzá a gondolathoz már most!

2. Sokpántos magassarkú

Egyelőre csak a Zarában köszönt vissza a Prada cipőjéhez megszólalásig hasonló darab, de a legtöbb üzletben lesznek különféle zsinórokkal, bojtokkal, pántokkal megbolondított szandálok, kiscipők.

3. Fodrok minden mennyiségben

A fodrok érdekesen feldobnak minden egyszerűbb ruhát, gatyát, felsőt és nagyon jól tudnak kinézni, de legyen tudatában annak, hogy egy-egy rosszul elhelyezett fodor akár kövéríthet is! Plusz mi nem tudunk elszakadni a kényszerképzettől, hogy a melltájon elhelyezett fodros, ejtett vállú felsők rögtön tehenészlányt csinálnak a legeltökéltebb fashionistából is.

4. Bő nadrágok

A bő gatyákkal, és a lefelé extrémen bővülő palazzo nadrágokkal is az a baj, mint a legtöbb kifutón remekül mutató trenddel: az alacsony nőket még jobban összenyomják, a nagy fenék még nagyobb bennük. Szóval ezt a vonulatot leginkább a magas és vékony nőknek ajánljuk, ők istenien fognak festeni benne!

5. Surda-sapka

A fejbe húzott puha kalap talán az egyik legkomolyabb vadhajtás ebben az összeállításban, egyelőre nem is nagyon árulnak hasonlót a fast fashion boltokban, de ami késik, nem múlik.

6. Drámai harangujjak

Remekül néznek ki a lefelé bővülő ruhaujjak, de ezeket tényleg csak nyárra ajánljuk, hisz blézert vagy kardigánt föléjük venni lehetetlen.

7. Talpig virágban

A legkevésbé meglepő trend a virágos: hisz melyik tavasszal ne öntötték volna el a boltokat a növényminták? Szóval most is, megint, rengeteg virág, tessék:

8. Díszes kistáskák

Azt hittük, kivérzett már a LOL-core, de Marc Jacobs és Jeremy Scott még nem engedik el a feltűnő irányzatot. Több helyen is árulnak vicces retikülöket, de ön is csinálhat magának egyet egy megunt régi táskából: vegyen kitűzőket és rakjon vele tele egy olyan táskát, amit nem sajnál, ha tönkremegy!

9. Batikolás

A batikolás is ezeréves nyári trend, most ismét betör a boltokba. Nézze meg a H&M Studio kollekcióját, abban elég feltűnő a hippisikk 2016-os sikere!

10. Még több plisszír

Mi szeretjük a pliszírozott szoknyákat, ruhákat: idén szerintünk a legérdekesebb darabot a Max&Co. fogja szállítani, melynek a MOM Parkban nyílt nemrég üzlete. Ha drágállja az 50 ezres árat egy kis csavarért cserébe, de valami érdekesre vágyik, akkor vehet jóval olcsóbban fémes pliszírozott szoknyákat a fast fashion boltokban.

11. Feltűnő sneakerek

A tornacipők nem tűnnek el soha (szerencsére), de most a letisztult fehér cipők helyett újra a feltűnő, színes darabok jönnek divatba. A galériában nem talál sokmindent a témában, de bármelyik üzletben pótolhatja a látványt, ha hiányérzete van!

12. Összeillő ruhapárok

Egy nadrágkosztümben nincs semmi extra, hacsak nem vállal be érdekes mintákat vagy feltűnő színeket és újfajta szabásokat ebben a műfajban. Lehetősége bőven lesz virágos nadrág-dzseki párosok beszerzésére, kérdés, a munakhelyi dress code megengedi-e a rengeteg újítást.

díszes sneaker

pántos cipő

összeillő minták

virágok

váll szabadon

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta