OFFLINE

Nyugi, más se tudja kiejteni a divatházak nevét

2016. március 26., szombat 19:30

Ha eddig csak suttogva merte kimondani, hogy Balmain, ne adj' Isten, Giambattista Valli, mert fogalma se volt, hogyan kell kiejteni a nevüket, a Louis Vuittont pedig csak kínai akcentusban hallotta eddig, akkor nincs mese, nézze meg azt a szórakoztató videót, amin londoniak küzdenek meg a nagy francia és olasz divatházak nevének kimondásával. Riyadh Khalaf vlogger készítette a videót – akinek szintén nem tudnánk kimondani a nevét, de talán nem is kell, ő viszont ki tudja ejteni a neveket, és ezt szerencsére meg is teszi. Némi gyakorlás azért nem árt, de egy kis mondogatás, és ön is olyan rutinosan fogja azt mondani, hogy Christian Lacroix, mint egy született francia!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta