OFFLINE

Menő vagy ciki a gyárilag koszos cipő?

2016. március 19., szombat 16:49

Amióta nagy divat a fehér edzőcipő, sokan kérdezgetik tőlünk, hogyan lehet tisztán tartani egy kényes hófehér bőrcipőt. A rövid és kevéssé konstruktív válasz: sehogy, vigyázni kell rá. Vannak persze strapabíróbb fehér cipők, például az Adidas Superstarjai, amiket lehet szivaccsal tisztogatni, de tény, hogy sok szép fehér félcipő már attól foltos lesz, ha víz éri. 

A Mangónál talán pont azt unták meg, hogy a vásárlóknak csalódnia kell, mert pár nap hordás után már nem olyan dekoratív a sima fehér cipőjük, és ezért fejlesztették ki a gyárilag koszos sneakert. Nem vicc, kapható a márkánál sima fehér edzőcipő és olyan is, amit már úgy vesz le a vásárló a polcról, hogy fekete koszréteg borítja. Méghozzá lekaparhatatlan fekete koszréteg, ez ugyanis dizájn.

Egyfelől ezek a csukák olyanok, mintha valaki 10 évet lehúzott volna bennük egy autószerelőműhelyben, másfelől meg lehet látni bennük a szépet praktikumot: hisz kit érdekel, ha valaki ezt a cipőt megtapossa egy koncerten vagy leönti kávéval ebédszünetben, tök mindegy, nem ront rajta! Egy csomó ideig lehet takarítás nélkül viselni, hisz tök fölösleges takarítani. A gyári kosszal elkerülhető, hogy az embert megüsse a guta, amikor folt esik a szép, új, tiszta cipőjén, hisz újnak új adott darab, de tisztának nem tűnik egy percig sem!

Szerintünk amúgy a használt cipőnek tűnő, 13.995 forintos újdonság ciki, hisz mégis ki szeretne mocskosnak látszó cipőben járkálni? Ugyanakkor el tudjuk képzelni, hogy van, aki szerint menő ez a szénnel megkent dizájn és meglátja a szépet a lábbelikben, amikhez mi az üzletben jószerivel hozzá se mertünk érni: szóval önökön áll, szavazzanak! Menő vagy ciki a gyárilag koszos surranó?

936 szavazat 645 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta