OFFLINE

Az uniszex trendet is meglovagolja a Zara

2016. március 10., csütörtök 15:04

Nemcsak a neves divatházak legfrissebb trendjeit dolgozza fel a Zara a szezonban, hanem nyitott az olyan felkapott irányzatokra is, mint például az androgün és az uniszex – hívja fel a figyelmet a fast-fashion márka legújabb, tíz darabos kapszulakollekciójára a Buzzfeed.com.

Miért ne hordhatnák ugyanazt a nők, mint a férfiak?
Miért ne hordhatnák ugyanazt a nők, mint a férfiak?
Fotó: zara.com

Az átlagosan 15 ezer forintra beárazott kapucnis pulóverek és boyfriend farmerek mellett természetesen nem mentek el a kritikus Twitterezők sem, akiket igencsak megosztottak a spanyol cég által piacra dobott unalmas ruhadarabok.

Tyler Ford szerint például túl kellene már lendülnünk azon, hogy az uniszex cuccok kizárólag sima pólókból és játszósnadrágokból állnak.

@concretegravity pedig azt fájlalja, hogy az uniszex stílus a Zara szerint egyet jelent a sovány és fehér emberekkel valamint a csúnya pulóverekkel.

@La_Rain sem esett hasra a Zara legújabb dobásától.

@Magicalgirl szerint pedig a Zara merésznek kikiáltott uniszex vonala nem más, mint szabadidő ruhák pasiknak.

@begeem viszont csak olajat öntött a tűzre, mikor a virágmintás ruhákat állította szembe az androgün darabokkal.

Persze volt, aki üdvözölte a márka első uniszex kollekcióját és hatalmas előrelépésnek tartja az üzleti marketingfogásnak sem utolsó trükköt.

@rachelhopkinst büszkeséggel töltötte el, hogy a Zara nők és férfiak által egyaránt hordható farmert és pulóvert dobott piacra.

Ön mit gondol a férfi és női részlegesen is megvásárolható uniszex kollekcióról? Szavazzon!

Szerintem...

 • 90
  Aki akart, az eddig is így öltözött.
 • 9
  Jó ötletnek tartom!
 • 17
  Semmi szükség nem volt rá.
 • 41
  Nem értem, miért akarna bárki is így öltözni.

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta