OFFLINE

A hajfestéktől a szemszíne is megváltozik

2016. február 18., csütörtök 20:58

Mindig mosolyogva nézem a drogériákban a hajfestékek csomagolását: van, hogy egy nő ugyanazon fotója öt-hat dobozon is szerepel - természetesen, mindegyiken az árnyalatnak megfelelő Photoshop-utómunkával. Szintén a képszerkesztő programra bízta magát a Schwarzkopf egyik munkatársa is, amikor megalkotta az alábbi fotót - amivel egyébként a márka az egyik barna színű festékének hatását szerette volna bemutatni. Csakhogy a retusálás annyira jól sikerült, hogy a szemből nemcsak jóval nagyobb lett, de a színe is megváltozott zöldről kékre.

Természetesen ezt az oldal követői is észre-, illetve szóvá tették, válaszul pedig a márka próbált valami frappánsat írni (és az ilyenkor kötelező kacsintós szmájlit is bevetni), de sajnos minket nem győzött meg arról, hogy miért is történt ez az egész - és legfőképp mire jó.

A kép jobb oldalára egyébként erről a fotóról montírozták át a lányt - egészen pontosan csak az arcát, ugyanis a haj nem stimmel a két portrén. 

Fokozd a természetes szépséget az #IGORA Nude árnyalatokkal: adj egy intenzív barna hajszínt vendégednek, amit kombinálj...

Posted by Schwarzkopf Professional on Wednesday, 17 February 2016

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta