OFFLINE

Heti kedvenc: fodros is, kék is, divatos is

2016. február 17., szerda 08:22

Ha nem szereti a pincérnős fehér ingeket, akkor is rengeteg lehetősége van még, de ha ezek sem játszanak, akkor tegyen egy próbát e heti kedvencünkkel. A hajtás után pedig adunk pár ötletet, hogyan is hordhatja. 

Egy fekete ceruzaszoknyával és blézerrel nehéz mellényúlni. Ha viszont bővebb blúzt vesz fel, akkor nem mindegy, hogy milyen az utóbbi fazonja, a derékban szűkített például nem olyan jó választás.  

Ha nem akar annyira visszafogott lenni, akkor cserélje le az előbb említett két ruhadarabot egy mintás miniszoknyára és a most annyira, de annyira menő bomberdzsekire. 

A világoskék és a piros párosa egyik nagy kedvenc, adjon neki ön is egy esélyt, és reméljük, már beszerezte az utóbbi hónapok nagy favoritját, a világosbarna szövetkabátot.

A Pantone erre az évre is megmondta a tutit, és kik vagyunk mi, hogy ellenszegüljünk, így a végén következzen egy összeállítás, amiben 2016 mindkét árnyalata szerepel. Ha pedig szeretne egy lábbelit, amivel néha leválthatja a fehér cipőt, akkor nézze meg a képen szereplő darabot. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta