OFFLINE

Már remekműveket is festethet a hajába

2016. február 6., szombat 16:32

Míg a Redken koloristája, Chiala Marvici az elbénázott foltos frizurákkal arat óriási sikert a New Yorkiak körében, addig a kansasi származású Ursula Goff egy másik oldaláról lovagolta meg, hogy napjainkban annyira divatos színes hajat kérni a fodrásznál – írja a Mymodernmet.com a tehetséges hajfestőről.

Goff ugyanis olyan híres műalkotásokat visz át a frizurára, mint például Van Gogh Csillagos éj című festménye, Roy Lichtenstein Drowning Girl-je, vagy Andy Warhol pop art munkái. De ha kellőképpen bevállalósak vagyunk, akkor kérhetjük Botticelli, Monet, Vermeer, Klimt vagy Munch legismertebb alkotásait is a koloristától, akinek nem a klasszikusok ihlette hajfestés az eredeti szakmája, mivel pszichológia szakon végzett az egyetemen.

„Valamilyen oknál fogva kismillió dologra nyitott vagyok, szeretem a tudományokat, a társadalmi kérdéseket, a politikát, mindenféle pszichológiával kapcsolatos témát (legfőképpen a viselkedési-közgazdaságtant és a közösségi pszichológiát), érdekelnek a más kultúrák, nyelvek, ételek és könyvek” – mondja az ügyes hajfestő, aki a jövőben szívesen tartana szakmai képzést azoknak, akik szeretnék elsajátítani a nem mindennapi hajfestési technikát. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen egyedi ötlettel rukkolt elő Ursula Goff!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta