OFFLINE

Mégsem okoz allergiás tüneteket az EOS ajakbalzsam

2016. január 31., vasárnap 14:18

Hátradőlhetnek azok, akik aggódtak a trendi tojásformájú ajakbalzsam, az EOS jövője miatt, mivel a termék minőségét megkérdőjelező per időközben már meg is oldódott – számol be a fashionista.com a 2015-ös év egyik legsikeresebb márkájának (11. helyen végzett) ügyével kapcsolatban. A Kim Kardashian, Hilary Duff, Britney Spears és Miley Cyrus által promózott termékre több vásárlói panasz is érkezett az elmúlt időszakban, a bőrirritációra panaszkodó vevők ráadásul ki is posztolták fotóikat a márka Facebook oldalára, bizonyítva, hogy a termék hólyagos kiütéseket, száradt, repedezett ajkakat,vérzést és bőrkiütést okoz.

A bíróság szerint sem az ajakbalzsam a hibás az allergiás reakciókért.
A bíróság szerint sem az ajakbalzsam a hibás az allergiás reakciókért.
Fotó: facebook.com/eos

A TMZ értesülései szerint a mostani balhét Rachel Cronin robbantotta ki, aki a márka „Summer Fruit” néven futó ízesített balzsama miatt indított pert az EOS ellen. „Hisszük, hogy ez a per nem megalapozott. Termékeink a legmagasabb minőségű alapanyagokból készülnek és megfelelnek minden biztonsági és minőségi előírásnak. Ügyfeleink egészsége és jó közérzete a legfontosabb számunkra, nap mint nap több millióan használják a termékeinket, akik közül sokan arra is szakítanak időt, hogy megosszák velünk tapasztalataikat” - reagált a felperes által előidézett káoszra a márka.

Just adding the finishing touches * @eosproducts

Britney Spears (@britneyspears) által közzétett fénykép,

„A csomagoláson feltüntetett összetevőkben semmi olyan nincsen, ami bőrgyulladást okozhatna. A termék olyan elfogadott összetevőket tartalmaz, mint a shea vaj, a jojoba olaj vagy az E-vitamin, amelyek kiválóan hidratálják a bőrt anélkül, hogy irritációt okoznának. Azonban fontos megjegyezni, hogy mindenkinek más a bőrtípusa. Vannak, akik érzékenyebben reagálhatnak ezekre az összetevőkre” – mondta a New York-i Bőrgyógyászati Központ vezetője, David E. Bank.

A márka Facebook oldalára posztolták, hogy milyen kiütéseket szereztek a balzsam használata után.
A márka Facebook oldalára posztolták, hogy milyen kiütéseket szereztek a balzsam használata után.
Fotó: facebook.com/eos

„Örömmel jelentjük be, hogy az EOS ellen indított csoportos per a hó elején megoldódott. A termékeink – és ezt a per kimenetele is megerősíti – biztonságosak. Az ajakbalzsamaink hipoallergének, bőrgyógyászok által teszteltek és a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek, ami megfelel az iparunk számára előírt összes, független laboratóriumok által végzett biztonsági és minőségi előírásnak. Szeretjük a vásárlóinkat és számunkra az a legfontosabb, hogy örömüket leljék a termékeinkben. Köszönjük, hogy a továbbiakban is támogatnak minket” – olvasható a márka által kiadott közleményben.

„Nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan és békés úton sikerült megoldani ezt az ügyet az EOS ajakbalzsakommal kapcsolatban" – mondta a márka ügyvédje, Mark Geragos, aki szerint az ajakbalzsamokról a bemutatott adatok alapján kiderült, hogy hipoallergének, de a biztonság kedvéért ezentúl több információt tüntetnek majd fel a termékről a csomagoláson.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta