Elárasztották a H&M honlapját a magyar modellek

A napokban jött ki a H&M Studio lookbookja, amelynek arcául a magyar modellt, Axente Vanessát választották. A lépés annyiban nem meglepő, hogy szűk egy évvel ezelőtt Axente vonult már a svéd márka kifutóján is - most pedig nemcsak képekben, de videóban is megnézhetjük, hogyan állnak neki a február 25-től online és a boltokban is kapható "tervezői" termékek. Apropó webshop: a lookbook képeken még egy magyar lányt fedezhetünk fel - ő pedig nem más, mint Mihalik Enikő.

Axente és Mihalik fotóit többnyire a leárazott termékek között találhatjuk meg, ami arra enged következtetni, hogy még az előző szezonos ruhákkal együtt fotózták őket. Úgy tűnik, előbbit annyira megkedvelték, hogy a tavaszi kampányukhoz is őt választották: az eddig napvilágot látott fotókon a Studio vonaltól megszokott hangsúlyos darabokban (rozsdaszínű szoknyában, katonai hátizsákkal, illetve mintás strandruhaszerűségben) pózol.

A kampány része egy nem egészen egyperces videó is, amiben szintén a szőke topmodell látható - bár a filmecske egész rövid, azért megtudhatjuk, mire számíthatunk a svéd márka üzleteiben tavasszal és nyáron (röviden: bőrre, mintákra és túlméretezett, lenge ruhákra). A H&M egyébként egész jól merített: a két magyar lányon kívül belefuthatunk még Coco Rocha, Lindsey Wixson és a Victoria's Secret-modell, Alessandra Ambrosio fotóiba is, ha a honlapot böngésszük.

Ha már lookbook, akkor ejtsünk szót a férfikollekcióról is: míg a női darabok egész izgalmasak, ezeket a szetteket letudták azzal, hogy 3-4 basic pólót adtak a modellre vagy furán kötötték meg az övét. Galériánkban nemcsak a kampány fotóit, de a webshopos képeket is megnézheti!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek