OFFLINE

Elárasztották a H&M honlapját a magyar modellek

2016. január 21., csütörtök 10:23

A napokban jött ki a H&M Studio lookbookja, amelynek arcául a magyar modellt, Axente Vanessát választották. A lépés annyiban nem meglepő, hogy szűk egy évvel ezelőtt Axente vonult már a svéd márka kifutóján is - most pedig nemcsak képekben, de videóban is megnézhetjük, hogyan állnak neki a február 25-től online és a boltokban is kapható "tervezői" termékek. Apropó webshop: a lookbook képeken még egy magyar lányt fedezhetünk fel - ő pedig nem más, mint Mihalik Enikő.

Axente és Mihalik fotóit többnyire a leárazott termékek között találhatjuk meg, ami arra enged következtetni, hogy még az előző szezonos ruhákkal együtt fotózták őket. Úgy tűnik, előbbit annyira megkedvelték, hogy a tavaszi kampányukhoz is őt választották: az eddig napvilágot látott fotókon a Studio vonaltól megszokott hangsúlyos darabokban (rozsdaszínű szoknyában, katonai hátizsákkal, illetve mintás strandruhaszerűségben) pózol.

A kampány része egy nem egészen egyperces videó is, amiben szintén a szőke topmodell látható - bár a filmecske egész rövid, azért megtudhatjuk, mire számíthatunk a svéd márka üzleteiben tavasszal és nyáron (röviden: bőrre, mintákra és túlméretezett, lenge ruhákra). A H&M egyébként egész jól merített: a két magyar lányon kívül belefuthatunk még Coco Rocha, Lindsey Wixson és a Victoria's Secret-modell, Alessandra Ambrosio fotóiba is, ha a honlapot böngésszük.

Ha már lookbook, akkor ejtsünk szót a férfikollekcióról is: míg a női darabok egész izgalmasak, ezeket a szetteket letudták azzal, hogy 3-4 basic pólót adtak a modellre vagy furán kötötték meg az övét. Galériánkban nemcsak a kampány fotóit, de a webshopos képeket is megnézheti!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta