OFFLINE

Hamgurgeres vagy fánkos cipőt hordana szívesebben?

2016. január 17., vasárnap 14:57

Hogyan máshogy fejezhetné ki a kedvenc étele iránti rajongását, minthogy magán hordja? Persze nem abban az értelemben, hogy leeszi a ruháját, hanem ahogyan a Vans is áll ehhez a kérdéskörhöz. A Late Night Pack fantázianevű kollekcióval a Vans is beszállt a kajás divatba, és szalámis pizza, sültkrumpli és hamburger mintázatú cipőket dobott piacra. Az édesszájúaknak sem kell lemondani a mintás cipőről, ők fánkos, macaronos és süteményes cipőt választhatnak. 

A galériában megmutatjuk a kollekciót, ön pedig szavazzon, hogy menő vagy ciki, ha a pizzás tangájához hamburgeres cipőt vesz fel, majd az egészet feldobja egy tükörtojásos, serpenyő alakú táskával!

1143 szavazat 1060 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta