OFFLINE

Ha mindig USE ruhára vágyott, eljött az ön ideje!

2016. január 11., hétfő 17:16

Van egy jó hírünk, ha eddig csak az árak tartották vissza attól, hogy a USE Unused-nál vásároljon: elképesztő kiárusítást indított hétfőn a márka, tényleg legalább 80% kedvezményt adnak mindenre (kivéve a táskákra). Ez a kiárusítás tényleg nem olyan, mint 2013 őszén, amikor 25 ezer forint volt egy szoknya és alig volt választék, hanem valóban nagyon kedvezményes áron juthatunk hozzá a régebbi USE unused kollekciók ruháihoz Sas utcai showroomban. Úgy látszik, kell a hely az olimpiai formaruháknak...

Nagy kedvencünk, a 2015-ös tavaszi-nyári kollekció darabjai például 9990 és 12.990 forint körüli áron kaphatók, ennyiért kap inget, felsőt, nyári ruhát is. De korábbi darabokat is elképesztő árakon kínálnak: van olyan dzseki, ami például 110.000 forint helyett most 19.990 forint – tehát röviden összefoglalva fast fashion árakon juthatunk hozzá az egyik legmenőbb magyar márka ruháihoz. Ami a méreteket illeti: 34-től 40-esig láttunk sokmindent, de igazán nagy holmikra ne készüljön, szerencséje van, ha 36-os a mérete. Férfiruhákat nem láttunk.

A galériában talál képeket és árakat – ha szeretne valamit vásárolni, siessen, elég nagy a tömeg! És készüljön fel rá, hogy sokat fog várni, míg a jelenleg próbafülkeként funkcionáló teakonyhában lesz önnek is hely.

USE unused General Warehouse Sale

Időpont: Január 11-22, Hétfő - Péntek 11.00 – 19.00

Helyszín: USE unused showroom, Bp. Sas u. 16, II. emelet

Az eseményről: Kiárusítjuk korábbi kollekciós – és mintadarabjainkat most legalább 80% kedvezménnyel! 

Facebook event itt!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta