Ha mindig USE ruhára vágyott, eljött az ön ideje!

Van egy jó hírünk, ha eddig csak az árak tartották vissza attól, hogy a USE Unused-nál vásároljon: elképesztő kiárusítást indított hétfőn a márka, tényleg legalább 80% kedvezményt adnak mindenre (kivéve a táskákra). Ez a kiárusítás tényleg nem olyan, mint 2013 őszén, amikor 25 ezer forint volt egy szoknya és alig volt választék, hanem valóban nagyon kedvezményes áron juthatunk hozzá a régebbi USE unused kollekciók ruháihoz Sas utcai showroomban. Úgy látszik, kell a hely az olimpiai formaruháknak...

Nagy kedvencünk, a 2015-ös tavaszi-nyári kollekció darabjai például 9990 és 12.990 forint körüli áron kaphatók, ennyiért kap inget, felsőt, nyári ruhát is. De korábbi darabokat is elképesztő árakon kínálnak: van olyan dzseki, ami például 110.000 forint helyett most 19.990 forint – tehát röviden összefoglalva fast fashion árakon juthatunk hozzá az egyik legmenőbb magyar márka ruháihoz. Ami a méreteket illeti: 34-től 40-esig láttunk sokmindent, de igazán nagy holmikra ne készüljön, szerencséje van, ha 36-os a mérete. Férfiruhákat nem láttunk.

A galériában talál képeket és árakat – ha szeretne valamit vásárolni, siessen, elég nagy a tömeg! És készüljön fel rá, hogy sokat fog várni, míg a jelenleg próbafülkeként funkcionáló teakonyhában lesz önnek is hely.

USE unused General Warehouse Sale

Időpont: Január 11-22, Hétfő - Péntek 11.00 – 19.00

Helyszín: USE unused showroom, Bp. Sas u. 16, II. emelet

Az eseményről: Kiárusítjuk korábbi kollekciós – és mintadarabjainkat most legalább 80% kedvezménnyel! 

Facebook event itt!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek