OFFLINE

Ha mindig USE ruhára vágyott, eljött az ön ideje!

2016. január 11., hétfő 17:16

Van egy jó hírünk, ha eddig csak az árak tartották vissza attól, hogy a USE Unused-nál vásároljon: elképesztő kiárusítást indított hétfőn a márka, tényleg legalább 80% kedvezményt adnak mindenre (kivéve a táskákra). Ez a kiárusítás tényleg nem olyan, mint 2013 őszén, amikor 25 ezer forint volt egy szoknya és alig volt választék, hanem valóban nagyon kedvezményes áron juthatunk hozzá a régebbi USE unused kollekciók ruháihoz Sas utcai showroomban. Úgy látszik, kell a hely az olimpiai formaruháknak...

Nagy kedvencünk, a 2015-ös tavaszi-nyári kollekció darabjai például 9990 és 12.990 forint körüli áron kaphatók, ennyiért kap inget, felsőt, nyári ruhát is. De korábbi darabokat is elképesztő árakon kínálnak: van olyan dzseki, ami például 110.000 forint helyett most 19.990 forint – tehát röviden összefoglalva fast fashion árakon juthatunk hozzá az egyik legmenőbb magyar márka ruháihoz. Ami a méreteket illeti: 34-től 40-esig láttunk sokmindent, de igazán nagy holmikra ne készüljön, szerencséje van, ha 36-os a mérete. Férfiruhákat nem láttunk.

A galériában talál képeket és árakat – ha szeretne valamit vásárolni, siessen, elég nagy a tömeg! És készüljön fel rá, hogy sokat fog várni, míg a jelenleg próbafülkeként funkcionáló teakonyhában lesz önnek is hely.

USE unused General Warehouse Sale

Időpont: Január 11-22, Hétfő - Péntek 11.00 – 19.00

Helyszín: USE unused showroom, Bp. Sas u. 16, II. emelet

Az eseményről: Kiárusítjuk korábbi kollekciós – és mintadarabjainkat most legalább 80% kedvezménnyel! 

Facebook event itt!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta