OFFLINE

Heti kedvenc: a barna lovaglócsizma, amire minden nőnek szüksége van

2015. december 16., szerda 12:47

A lovaglócsizma eddig is téli alapdarabnak számított, de most kifejezetten menő vidéki arisztokratának öltözni, szóval ha eddig nem vett magának ilyen lábbelit, akkor most itt az ideje. Nézzük is, hogy mivel és hogyan érdemes hordania. 

Ha már szóba kerültek az alapdarabok, akkor elsőként jöjjön egy olyan összeállítás, ami szinte csak ilyenekből áll, lásd lovaglócsizma, fehér póló és farmernadrág.  Ha fázós, akkor a klasszikus kardigánok helyett inkább egy olyat ajánlunk, ami a képen is látható és ezt derékövvel is összefoghatja, hogy nőiesebb legyen a sziluettje. 

A leggings nagyon adja magát, de mivel nem teljes értékű nadrág, ezért olyasvalamivel vegye fel, ami egy kicsit hosszabb, mondjuk egy tunikával vagy egy bő miniruhával, esetleg egy hosszú pulóverrel vagy pólóval, ezekből is sokat találhat most az üzletekben. 

Persze leggings helyett megteszi egy vastag és meleg harisnya is, és akkor ilyen ruhát is felvehet a csizmához. Az oversize kabátnak pedig az az előnye, hogy jól alá lehet öltözni. 

Egy csinosabb blúz/ing és nadrágkosztüm is jó választás lehet, ha egy kicsit elegánsabban kell öltöznie. És ha a munkahelyéről megy valami eseményre, akkor egy csinosabb váltócipőre is lecserélheti a lapos sarkú csizmát. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta