OFFLINE

Már megint elkezdődött a leárazás

2015. december 15., kedd 09:43

Olyan gyorsan elment ez az ősz, hogy még alig ért véget a nyári leárazás, máris itt a téli. Újabban nem december 27-e a leárazások kezdetének dátuma, sok bolt már december közepén elkezdi kiszórni a készletet, élen a H&M-mel. Szóval körbejártuk Pestet, hogy megnézzük, hol milyen ruhákat vehet ajándékba akciósan!

Mint tavaly, idén is a H&M-ben a legnagyobb a leárazott árukészlet, egyszerűen átláthatatlan a rengeteg holmi. Jó hír az ajándékkeresőknek, hogy sok nagy kendő és sál kapható 2-3 ezer forintért, de remek pulcsik is vannak 4 ezer forintért. Kabátot nem nagyon szokás ajándékozni, azt vegyen inkább magának: már 7 ezer forintból lehet divatos teveszínű átmeneti kabátja!

Ha több pénzt szán az ajándékozottra, aki esetleg mondjuk még Andy Warhol munkásságáért és a ruhákért is odáig van, akkor a Pepe Jeansben a helye, ott se horribilsek az árak, akciósan már 8700 forintból kijön egy hosszúujjú. Az Orsay és a Mango még nem igazán kapcsolódott be a leárazásba, de előbbiben 6 ezerért farmerszoknyákat, utóbbiban 5595 forintért táskákat adnak akciósan. (Ezekről is talál képeket a galériában!)

A Women's Secret ugyan 50%-os táblákkal csábít, de több dologra is csak 10% kedvezmény van, és gyakoribb a 30%-os kedvezmény, mint az 50. Mondjuk férfialsókra pont utóbbi vonatkozik, így már eléggé megérik az árukat (2 darab 2500 forint): és tipikusan ajándéknak valók, nem? 

Meglepő, de a Promod is beadta a derekát és több ruhát, szoknyát, táskát is leárazott. Ha nem biztos az ajándékozott méretében, próbálkozzon egy bő pulcsival, vagy leginkább táskával, egyéb kiegészítővel - a Promodban szép kiskabátokat is talál, érdemes körülnézni! A Reserved leárazásán a pulóverek vannak a legjobb áron, ha van a családban tinilány, ő biztos örülni fog egy 2995 forintos pulcsinak - vagy nem, fene tudja, mielőtt bevásárol egy rózsaszín felsőt, érdeklődjön az ajándékozott stílusáról!

Az Office Shoes, a Humanic és a Deichmann is elkezdte a téli cipők leárazását, de az Office-ban nagyítóval kellett keresni az akciós termékeket, a Deichmannban csak a szokásos műbőr csizmák voltak, a Humanichoz érve pedig már elfogyott minden erőnk, úgyhogy nem tudunk semmi okosat mondani - inkább kattintson a galériára és nézzen körül ott!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta