OFFLINE

Itt a Dívány nagy divatfelmérése!

2015. december 10., csütörtök 13:09

A Dívány Tejben-Vajban rovatában mindig igyekszünk beszámolni a minket és remélhetőleg önt is a legjobban érintő (érdeklő) divathírekről, tippekről és egyéb aktualitásokról. Így az év vége felé arra gondoltunk, felderítjük, hogy mit gondolnak olvasóink a divatról és a hazai helyzetről: az alábbi öt, de nagyon maximum tíz perc alatt kitölthető kérdőívünkbe belesűrítettünk mindent, amire kíváncsiak vagyunk és ha ön kitölti, akkor részese lehet az elemzésünknek, amit ebből készítünk és amit december utolsó napjaiban mutatunk majd meg. Idejét és energiáját előre is köszönjük (ha most önnek egyikből sincs, ossza meg a kérdőívünket ismerőseivel), lent pedig indulhat a móka!

A felmérés lezárult.

Az eredményeket hamarosan közzétesszük.


Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta