OFFLINE

Heti kedvenc: zöld parka minden alkalomra

2015. december 9., szerda 18:00

A parka egyszerűen megkerülhetetlen ebben a szezonban is, nézzen csak körbe az utcán. Szeptemberben bemutattuk, hogy a vékonyabb , átmeneti változatot hogyan hordhatják a férfiak, most pedig ahhoz adunk ötletet, hogy a téliesebb kabátot mikkel vehetjük fel. 

A fekete farmer és a bokacsizma ugye alapdarabnak számít, ezért is lehet kicsit bátrabb, ha felsőt választ hozzá. Jó, nem kell feltétlenül egy párducmintás pulóvert vennie, de szerencsére az üzletek tele vannak mintás és/vagy feliratos felsőrészekkel. 

A garbónyakú pulóverek is újra divatba jöttek, és számítani lehetett arra, hogy ezzel párhuzamosan a magasított nyakú ruhák is megjelennek majd. Így is lett. Egy pörgős napon edzőcipővel is felveheti, de bokacsizmával is hordhatja. 

A parka nem tűnik túl elegáns darabnak, de ez nem jelenti azt, hogy ne működne ilyen összeállításokkal. Láttunk olyan reklámfotókat, ahol midi- és maxi szoknyákkal szerepelt, de kezdetnek egy átlapolós miniszoknya is megteszi. A réteges öltözködés jegyében a vékonyabb blúzokra és ingekre nyugodtan vegyen fel egy vastagabb kötött pulóvert.

Ha szeretne kiöltözni, és a szoknya nem játszik, akkor marad az öltönynadrág. A pulóver és a blúz párosa maradhat, sőt, utóbbira vagy helyette vegyen blézert. Farkasordító hidegben persze nem biztos, hogy belebújós cipő a megfelelő választás, de enyhébb napokra tökéletesen megfelel. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta