OFFLINE

Hihetetlen,hogy mennyit változott Miley Cyrus az elmúlt 10 évben

2015. november 28., szombat 19:14

Nemcsak Johnny Depp kamaszlánya és Kelly Osbourne ment át látványos stílusfejlődésen az elmúlt időszakban, hanem az egyre extravagánsabb külsejű Miley Cyrus is, aki még csak a napokban töltötte be 23. életévét. Az énekesnő születésnapja feltűnt a Harper's Bazaar szerkesztőségének is, akik egy képes összeállítással köszöntötték fel a Nashvilleből származó popsztárt. Kattintson az óriásgalériára és nézze meg, hogy hogyan lett a Disney stúdió egyik kedvenc tinibálványából provokatív platinaszőke celebnő és a divatházak egyik kedvenc múzsája!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta