OFFLINE

Heti kedvenc: bomberdzseki (majdnem) minden alkalomra

2015. november 11., szerda 13:49

Ha figyelmesen követi a trendeket, akkor már tudja, hogy a bomberdzseki megint divatos és egyrészt nem csak a férfiak hordhatják, másrészt nem kizárólag farmerrel és pólóval lehet felvenni. A klasszikus katonaizöld darabbal is lehet találkozni a boltokban, de szerencsére van sok más lehetőség is, ezekből választottunk mi is heti kedvencet. 

A ceruzaszoknya mindig jó választás, és nem feltétlenül kell túl szigorúan venni ezt a ruhadarabot sem, egy pólóval, tornacipővel és bomberdzsekivel is bátran hordható. 

Az ingruha már tavasszal is feltűnt a boltokban, és erre a szezonra is jutott belőlük, itt van például ez a grunge-os vagy favágószexuális (kinek hogyan tetszik) darab, amihez bőven talál kiegészítőket, mert ez a stílus egyszerűen elpusztíthatatlan. Nem mintha ezt bánnánk persze. 

Jó, ha hideg van kint, nem feltétlenül van kedve az embernek szoknyában vagy ruhában elindulni otthonról, főleg, ha rohangálós napja van. Az ilyen alkalmakra lehet tökéletes ez az összeállítás. 

Ha egy kicsit elegánsabban akar felöltözni, akkor sem kell mellőznie a bomberdzsekit. A masnis blúzokból most elég jó a választék, és elég klasszikus fazon ahhoz, hogy akkor is elővehesse, amikor már nem lesz ennyire népszerű. Persze mintás blúzzal, szövet- vagy farmernadrág helyett pedig A-vonalú szoknyával is felveheti e heti kedvencünket.  

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta