OFFLINE

Sokkal elegánsabbak voltunk a 20. században

2015. november 10., kedd 10:43

Nagy divatja van a múlton való nosztalgiázásnak, olyannyira, hogy már a Boredpanda.com oldalán is egyre gyakrabban futunk bele olyan fotósorozatokba, melyek a „régi szép idők” emlékét idézik fel az olvasóban. A jelenség egyébként teljesen érthető, nemrég szembesülhettünk azzal, hogy már a divathét sem a régi, pár évtizeddel ezelőtt ugyanis elképzelhetetlen lett volna, hogy ilyen Insta-celebek túrják ki a szakembereket a bemutatók első sorából.

Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen elegánsan léptek az utcára a huszadik század közepén a hétköznapi emberek vagy az olyan hírességek, mint Audrey Hepburn, Clint Eastwood vagy Louis Armstrong!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta