OFFLINE

Heti kedvenc: gázoljon a tócsákban borvörös bokacsizmában

2015. október 21., szerda 10:42

A magas sarkú bokacsizma egyike azoknak a lábbeliknek, amiket idén őszre/télre érdemes beszerezni. A hajtás után megmutatjuk, hogyan érdemes hordani egy feltűnőbb darabot.

Ha nagy rajongója Wednesday Addamsnek, akkor örülhet, a turkálók után a fast fashion márkáknál is megjelentek a fehér galléros fekete miniruhák itthon. Ha pedig van pár jó meleg harisnyát, akkor természetesen hóban-fagyban is hordhatja, és a bakancs vagy fűzős félcipő mellett a magasabb sarkú bokacsizmával is felveheti. 

Akár szűk, akár bővebb fazonú farmernadrágot visel, e heti kedvencünkkel bármelyiket felveheti. A virágos blúzt lecserélheti melegítőfelsőre vagy pólóra és kardigánra is. Mivel a poncsóknak, óriási kendőknek és társaiknak is nagy divatja van most, így ha nem kell sokat a friss levegőn tartózkodnia, akkor kabát helyett ezek is "megteszik". 

Most már tényleg eljött a trapézfarmerek ideje, bár itthon azért még mindig kevesen csábultak el. Ha eddig azért nem mert ilyet venni, mert félt, hogy nem lesz elég csinos, akkor megnyugodhat, egy magasabb sarkú cipővel vagy csizmával ez a probléma kiküszöbölhető. 

Ha mégis inkább a bokalengetős nadrágokat zárta a szívébe, akkor sincs baj, ezekhez is felveheti e heti kedvencünket. És mindenképpen szerezzen be egy tunikaszerű, hosszított fehér inget is, ez majd nyáron is jól jön, hidegben pedig vegyen rá egy bő, egyenes szabású pulóvert. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta