OFFLINE

Fejtetőre csavart gilisztahaj az új divat

2015. október 17., szombat 17:30

Alig több mint egy hónap telt el, hogy bemutattuk önöknek a hun hajviseletet, de máris jó hírünk van azoknak, akiknek hozzánk hasonlóan nem állt jól a trend vagy csak egyszerűen ráuntak. A celebnők ugyanis most a Gwen Stefani által a No Doubt-érában csúcsra járatott fejre tekert tincsekkel nyomulnak – nem mondjuk, hogy mindegyiknek jól áll, viszont tény, hogy hamarosan egyre többen fognak ilyen frizurával járni. 

Lassan nincs is olyan XX. századi évtized, ami ne térne vissza idén: ruhákban például a 70-es évek dominál, de egyre többször kér helyet magának a 90-es évek is. Utóbbira jó példa az, hogy Vanessa Hudgens, Rita Ora, Demi Lovato, de még a trendszetter Rihanna is a Stefani védjegyévé vált, fejre csavart tincsekkel jelent meg a közelmúltban. Ha ön viszolyog ettől a trendtől, vidítsa fel magát a ténnyel, hogy (egyelőre) a férfiak körében még nem terjedt el! Most pedig irány a galéria és nézze meg, ki hogyan viselte és viseli most ezt az ikonikus trendet!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta