OFFLINE

Heti kedvenc: az etnomintás rövidnadrág több mint fesztiválkellék

2015. június 24., szerda 08:30

Ha azt hitte, hogy az etnominta idén nyáron nem lesz divat, tévedett, ez is egyike az elpusztíthatatlan trendeknek. Idén például nagyon sok népies motívummal díszített rövidnadrágot lehet kapni az üzletekben, így ez lesz e heti kedvencünk is. És ahogyan azt a címben is jeleztük - farmershorttal együtt -, ezt sem csak fesztiválozó lányok hordhatják. 

Ehhez például nem kell más, csak egy oversize zakó, egy egyszerű, a rövidnadrággal színben harmonizáló póló és mondjuk egy háncstalpú szandál, amit akár egy sima magas sarkúra is lecserélhet, de egy elegánsabb balerina- vagy papucscipő is megteszi. 

Tavaly óta a szafariból sivatag lett, de azért az anyagok, a színvilág és nagyjából a fazonok is maradtak. A második összeállítás is ezt a világot idézi, persze a lehető legvárosiasabb módon. 

Bár az utóbbi pár napban nem volt túl jó idő, lesz még kánikula, és újra meg lehet mutatni a lebarnult hasakat, vállakat, lábakat. Ennek a célnak tökéletesen megfelel ez az összeállítás. 

A végére azért készültünk egy fesztivál-kompatibilis szettel is. A könnyű fehér blúzt persze le lehet cserélni valamilyen zenekaros pólóra vagy trikóra is, esetleg egy bikinifelsőre, ha annyira nagyon meleg van. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta