OFFLINE

A forró víz tönkreteszi a bikinijét

2015. június 23., kedd 09:55

Azt már tudjuk, hogy idén bizony a neoprén bikinik nyara jön, viszont a fazon és a szín mellett érdemes még több dologra is odafigyelni. Ezek közé tartoznak a fürdőruhák ápolásával kapcsolatos szabályok, amelyeket a HuffPoston találtunk és bizony mi is meglepődtünk egy-kettőn közülük. A bejegyzés második feléből megtudhatja, melyik anyag a legjobb választás és hideg vagy meleg vízben áztassa-e inkább magát a nyáron.

Nem mossa ki

Az egy dolog, hogy a medencébem, tóban vagy tengerben vizes lesz a fürdőruhája, viszont ez közel sem egyenértékű azzal, mintha kimosná. Bár csábító az, hogy csak a szezon végén tegye meg ezt a lépést, de gondolta volna, hogy elvileg minden használat után meg kéne?

Mosógépet használ

Bár a mosógép a legkényelmesebb opció, valójában a kézzel mosás lenne a leginkább megfelelő. Ehhez enyhén szappanos hideg vizet használjon, azonban ha siet, akkor zuhanyzás közben samponnal is helyettesítheti.

Csak a melegvizes fürdőt használja

A szakértő szerint a forró víz – a hőnek és a magasabb klórtartalomnak köszönhetően – sokkal gyorsabban roncsolja a fürdőruha anyagát, mint a hideg. Ezért jobban teszi, ha inkább nem tölti az egész napot a jacuzziban.

Spandex fürdőruhát használ

Szintén a szakértő véleménye az, hogy a legjobb választás egy poliészterből készült darab. Mégpedig azért, mert az bírja a legtovább – a legkevésbé pedig a spandex (akkor is, ha egyáltalán nem is használja). Ha azonban mégis ragaszkodik az elasztikus verzióhoz, keresse az Xtra Life Lycrát.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta