OFFLINE

Mostantól egy hónapig: Nanushka kiárusítás

2015. június 15., hétfő 15:35

A fast fashion boltokban elkezdődtek a leárazások, de aki a tucattermékek helyett inkább magyar tervezők darabjaira költene, szintén készüljön! Hétfőn a Fashion Streettől egy köpésre például megnyitott egy új Nanushka pop-up store, ahol egy hónapon keresztül lehet majd megvásárolni 50-70 százalékos kedvezménnyel a tavalyi mintakollekciók, valamint korábbi szezonok darabjait. Ahogy szoktuk, most is odamentünk nyitásra. 

Tízkor alig páran voltak az üzlet előtt, és ugyan a tavalyi tömegnek később sem volt nyoma, fél tizenegy előtt azért már egy kisebb sor kígyózott a próbafülkéknél. A magyarázat egyszerű, nem kell sietni, hiszen most három nap helyett egy hónapig lesz nyitva a pop-up store, és az ígéretek szerint folyamatosan raknak ki újabb és újabb darabokat. Mondjuk, aki kiegészítőkre vágyik, azért jobb ha siet, mert ezeket gyorsan kiszórják majd, és valószínűleg tényleg csak a mintadarabok maradtak meg, vagy azok se. A táskák mellett volt pár szandál is, és persze egy rakat TOMS cipő.

A méretekről nehéz nyilatkozni, volt olyan szoknya, amiből csak S-es és M-es volt, de több felsőből is csak L-eset találtuk. Persze megéri megkérdezni, hogy a raktárban esetleg van-e más méret. Ami az árakat illeti, van egy kis szórás, egy magas nyakú, korallszínű felső már a miénk lehet 3000 forintért is, míg egy kék ujjatlan ing 9600 forintot kóstál, egy olívazöld szoknya 13500 forintért lehet a miénk, de egy párducmintásért már 25 ezret kell fizetni. 

 

A kínálat zömét egyébként egyelőre tényleg a 2014-es tavaszi/nyári és őszi/téli kollekció teszi ki. Ha például nagyon tetszettek a printelt selyemdarabok tavalyról, akkor mindenképpen érdemes ellátogatnia az üzletbe, miniruhákból többet is láttunk, és ingek is voltak. És ha már június közepén betárazna designer pulóverekből, sőt, bojtos sapkákból, szintén tehet egy próbát, ha van nagyobb mennyiségű készpénze.

Hol? Mikor?

Nyitva tartás: hétfő-szombat: 10:00-20:00

Helyszín: 1052 Budapest, Bécsi utca 1-3. (Vapiano mellett)

Facebook esemény itt

Közszolgálat: kártyával most sem lehet fizetni, de pár lépésnyire az üzlettől van egy bankautomata

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta