OFFLINE

Már megint elkezdődött a leárazás

2015. június 13., szombat 10:25

Még szinte vége sincs a szezonközi leárazásoknak, máris itt a június és a hagyományos szezonvégi leárazások: tavaly ilyentájt többen már nagyban szórták ki tavaszi-nyári árukészletüket, úgyhogy körülnéztünk egy plázában, hogy vajon idén mi a helyzet. Most a Mango kezdett bele nagyon korán az 50%-os akciókba, de a Springfieldben és a Pimkie-ben is komoly akciókat talál. Az F&F, a H&M, a Reserved és a Peek & Cloppenburg is átárazott már pár holmit, de nem túl nagyvonalúan, az Inditex boltok pedig még tartják magukat – részletek és képek a hajtás után!

A Mango idén talán az első üzlet, ahol 50%-os kedvezményeket hirdetnek (online is), és valóban azok vannak az üzletben. Táskát, kiegészítőket most érdemes venni, de nyári ruhák nagy választéka is olcsóbban kapható, mint eddig. A Springfield is beszállt a versenybe, igaz, ott a kiírás ellenére a 30-40% kedvezmény még jellemzőbb, mint az 50.

A New Yorker még szezonközi leárazást tart, és valamiért pont a bikiniket adják nevetségesen olcsón (1790-1990 forintért), a vasárnapi kánikula előtt még pont van ideje beszerezni egyet náluk. A Peek & Cloppenburg ezzel szemben a téli cuccokat adja olcsóbban, bőrkabátokat, pulóvereket lehet kedvezményesen vásárolni, de érthető, ha ehhez most pont nincs kedve: akkor a dizájnertáskákért nézzen be! Apropó dizájnertáska: a lassan cikivé váló Michael Korsnál is 30-50%-os akciókat hirdetnek, de ez nem terjed ki mindenre. 

A Pimkie leárazás még az elején tart, de sokmindent lehet 30% kedvezménnyel vásárolni, szuper blúzok és sortok kaphatók 3-5 ezer forintért. Az F&F csak egyes termékekre ad 20% kedvezményt, igaz, a Tescóban még nem is plakátozták ki, hogy szezonvégi akció lenne. Az Inditex üzleteiben (Bershka, Oysho, Zara, Stradivarius, Massimo Dutti, Pull&Bear) egyelőre nyoma sincs akcióknak, de ez így van rendjén, ők mindig később állnak neki a készletek lenullázásának, de legalább még augusztus végén is tartanak pár akciós és nagyon olcsó dolgot.

Ami a H&M-et illeti: online most jobban nyomulnak, ott vannak 40%-os kedvezménnyel kínált fürdőruhák, a boltban nincsenek különösebb kedvezmények, csak a szokásos pár sornyi lehangoló ruha darvadozik 2-5 ezer forintért eldugva egy sarokban, meg a kasszánál bagzanak a 250 forintos körömlakkok. Nézze meg a galériában, hogy néznek ki most az üzletek! 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta