OFFLINE

Vicces buborékruhával sokkol a tervező

2015. május 17., vasárnap 11:47

Szilas Rita buborékfóliás koktélruhákat tervezett, amelyek a sajtóközlemény szerint 6 in 1 ruhák. Csak feltételezni tudjuk, hogy arra gondolnak, hogy a ruhák "egyszerre elegánsak, csinosak, szexisek, fiatalosak, játékosak és extravagánsak." Hogy ettől miért lesz rögtön hat egy ruhából, nem teljesen tiszta, de ugorjunk át ezen az apróságon. A buborékfóliával kombinált darabok praktikusságáról nem vagyunk meggyőződve, az pedig igazán vicces lehet, ahogy az ember beleizzad, netalántán a buli hevében elkezdenek kipattogni a buborékok. A meglepő darabok közül egyet Sallai Nóra, színésznő viselt az idei Story-gálán, a meglepő darab biztosan az egyik legegyedibb ruha volt a buliban. Mindenesetre most önöké a döntés, szavazzanak a hirdetés alatt, vajon menő vagy ciki az új Szilas kollekció?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
945 szavazat 1104 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta