OFFLINE

Heti kedvenc: ballonkabát négyféleképpen

2015. május 13., szerda 14:21

Bármennyire is közeleg a nyár, a reggelek és az esték még hűvösek, ezért kabát nélkül nem biztos, hogy érdemes elindulni. A Huffington Post szerint a farmer- és széldzseki, az esőkabát és persze a ballonkabát is jó megoldás lehet. A hajtás után az utóbbira mutatunk példákat. 

A fast fashion márkák honlapjai alapján több fazonból lehet választani, például van, aminek ilyen húzott dereka van. Ezt akár egy miniruhával vagy miniszoknyával is hordhatja, de ugyanúgy vehet hozzá egy szűkebb vagy bővebb, mondjuk boyfriend farmernadrágot is. Ha éppen nem buliba készül, akkor persze a clutch helyett választhat egy praktikusabb, azaz nagyobb táskát is. 

Egy pár szezon óta már jelen vannak a tulajdonképpen hosszított mellénynek beillő ujjatlan kabátok vagy blézerek, és igen, jól gondolta, a ballonkabát sem úszta meg az újraértelmezést. Ha akarja, akár munkába is felveheti, mi is tettünk egy próbát egy hasonló darabbal, de persze nemcsak szoknyával hordhatja, hanem mondjuk egy bő szárú szövetnadrággal is. 

A lenszövet ballonkabát tökéletes választás lehet ezekre a napokra, és szinte bármihez fel lehet venni, mondjuk egy mintás ceruzaszoknyához és egy ujjatlan felsőhöz is. Ne féljen kombinálni a stílusokat, a mintákat és a színeket, így biztosan nem jön szembe egy hasonló vagy éppen ugyanolyan szettet viselő járókelő az utcán. 

A bő, öv nélküli ballonkabát és az A-vonalú szoknya első blikkre nem biztos, hogy jó választásnak tűnhet, de érdemes kísérletezni, és néha nyugodtan merítsen ihletet a különböző márkák katalógusaiból, bármennyire is furának tűnhetnek bizonyos szettek.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta