OFFLINE

Függönyből és műanyag zacskóból alkotta újra a MET legfeltűnőbb ruháit

2015. május 13., szerda 18:30

I made @KimKardashian's #MetGala2015 dress with a beige curtain and lots of paint #YasQueen

A photo posted by Mina Gerges (@keepingupwithmina) on

 

Kim Kardashian Roberto Cavalli estélyije kétségkívül az egyik legfeltűnőbb szerelés volt a 2015-ös MET-gálán - olyannyira, hogy egy kanadai egyetemista, Mina Gerges is lemásolta, méregdrága kristályok és csipke helyett ráadásul függönyből, tollból, és némi festékből. Gergesnek, aki korábban már Rihannából, Nicki Minajból, és a szájfeltöltést végre felvállaló Kylie Jennerből is inspirálódott, az a hobbija, hogy celebek vörösszőnyeges ruháit alkotja újra olyan hétköznapi, filléres holmikból, mint a műanyag zacskó, toll és tempera. Akármilyen furcsának is tűnik ez a roppant időigényes hobbi, annyi mindenesetre biztos, hogy a végeredmények láttán még néhány celeb is megilletődne.

Akármilyen furcsa is Mina Gerges hobbija, azt azért meg kell hagyni, hogy baromira ért hozzá: Kardashian gazdagon kidolgozott estélyijét bézs függönyre felfestett, aprólékos mintákkal és tollal kombinálta, a végeredmény pedig tényleg elég hasonló, leszámítva a csillogást. Hogy Kardashian felvenné-e, az már persze más kérdés.

De nem csak Kardashian ruhájára figyelt fel az újrahasznosító-művész: Beyoncé szintén valamit alig takaró Givenchy estélyijét is lekoppintotta, ehhez műanyag zacskót, strasszokat és ragasztót használt. Hogy mennyi idejébe telhet egy-egy ruha megalkotása, el sem tudjuk képzelni, az viszont egyértelmű, hogy jó munkát végez. További képeket az alkotó I nstagramján talál!

My garbage bag dress isn't Givenchy but it's still fierce** #MetGala2015 @beyonce

A photo posted by Mina Gerges (@keepingupwithmina) on

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta