OFFLINE

Trendin öltöztetett kétéves: nem túlzás kicsit?

2015. május 5., kedd 20:29

A photo posted by Jacoboy (@jaco3oy) on

Van az a mondás, hogy a szülők álmait legtöbbször a gyermekek teljesítik be – jobban mondva a szülők inkább rájuk erőltetik a saját elképzeléseiket, ha jó ez, ha nem. Hatványozottan igaz ez a kétéves maláj kisfiú, Jacoboy esetében, akinek az Instagramjába a HuffPoston futottunk bele: a 43 ezer követővel rendelkező gyermek helyett a fiókot aktívan blogoló édesanyja kezeli, aki divat iránti szenvedélyét nemcsak magán, de Jacobon is kiéli, ezt pedig a világ tudtára is adja. Kérdés az, hogy ez mennyire szerethető dolog.

A külföldi híroldalak egytől egyig elájultak a Kuala Lumpurban élő kisfiútól, mi azonban – nem azért, mert kizárólag a rosszat látjuk meg mindenben – nem feltétlenül osztozunk az imádatban. A figyelemre éhes szorgos anyuka már átlépte az 1000 posztot és ha azt hinné, Jacoboy annyira szerencsés, hogy mindig dizájnercuccokban nyomul (itt például Burberry-ingben, itt pedig Givenchy-pólóban), téved: itt például kötött nyuszifülekben kereste a tojásokat húsvét alkalmából, itt pedig pandajelmezben kapta az ebédet.

Have a cool Thursday *

A photo posted by Jacoboy (@jaco3oy) on

Persze jó ránézni a felnőttek divatját kopizó kisfiúra, hiszen "cuki", de vajon tényleg megéri ennyi pénzt költeni olyan ruhákra, amelyeket ilyen korban maximum pár hétig tud hordani? És ő vajon ebből mennyit fog fel? Vajon játékként kezeli azt, hogy egyévesen már teljes napszemüveg-kollekciója van? Abba nem gondolt bele az anyuka, hogy nagyobb korában is követelni fogja ezt a ruhamennyiséget? És hogy nagy valószínűséggel egy felszínes kis ficsúrt nevel így?

Mivel láthatóan számos kérdés merült fel bennünk, ezért önökre bízzuk a kérdést. Csak őszintén!

Ön mit gondol a jelenségről?

 • 131
  Minden gyereknek így kéne öltöznie.
 • 273
  Baromság, minek ilyennel traktálni a gyereket?
 • 568
  Anyuka legyen kedves kezeltetni magát!
 • 197
  Irigy a cikkíró!
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta