OFFLINE

Ennyit tud javítani a Photoshop még a modelleken is

2015. május 4., hétfő 21:06

Az senkinek sem újdonság, hogy az újságok címlapjain, belső oldalain, divatanyagokban vagy éppen bármilyen reklámanyagban szereplő képek nagyon komoly utómunkálatokon mennek keresztül. A retusálás folyamata órákat vesz igénybe egyetlen képnél még akkor is, ha egyébként nem is alakítják felismerhetetlenre a modellt, vagy nem retusálják addig, amíg el nem rontják. Ilyen munkákat láthat most másfél percbe sűrítve. Ne gondoljon senki hatásvadász átalakulásokra, nem csinálnak nyugdíjasból szilikonmellű Playboy-modellt, egyszerűen a retusálás folyamatát mutatják be egy videón úgy, ahogy eddig soha.

Elizabeth Moss az alapítója a Rare Digital Artnak, ami olyan újságokkal és márkákkal dolgozott együtt mint a Vanity Fair vagy a Vouge és a Louis Vuitton. Moss videón mutatja meg, mennyit kell dolgozni egy képen ahhoz, hogy az a magazinba kerülhessen. Rengeteg előtte-utána videó kering az interneten is, ám ezeken maga a retusálás folyamata nem kap akkora hangsúlyt, mint ezeken a videókon, általában nem jó a minőségük és nem arra fókuszálnak, hogy min változtatnak a divatfotókon. "Úgy gondoltam, az is fontos, hogy a Photoshop használatán és túlzásba vitelén kívül arról is beszéljünk, milyen az, amikor pórusokat adunk a bőrnek, mint ahogy az az utolsó két videón is látható" – mondta Moss a Petapixel magazinnak

Az első videón szereplő képen 6 órát dolgozott:

A második videó 4 órányi munkát mutat be 90 másodpercben:

Míg a harmadik videó másfél 90 percnyi utómunkát mutat be 90 másodpercben:

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta