OFFLINE

Menő vagy ciki a körömlakkos harisnya?

2015. május 3., vasárnap 11:10

11127486 771465646286171 6060728899064207111 n
Fotó: bellemaison.jp

A legtöbb japán trendmagazin szerint egy divatrajongó nő nyári ruhatárának elengedhetetlen kiegészítője lesz ez a kamu körömlakkos, ötujjas harisnyanadrág, amit a bellemaison.jp dobott piacra a napokban – írja a shumaiblog.com, mely szerint az utóbbi évek körömlakk- és rúzsmániája tehető felelőssé a szokatlan, lábtyű-szerű termékéért, amit 32 dolláros (kb.8900 forint) ára ellenére már most elkapkodtak a márka online boltjából. (Ezen a webshopon még beszerezhető)

A szezon állítólagos slágerét egyébként kényelmes, kiváló minőségű, légáteresztő anyagból, kék, rózsaszín és piros körmökkel dobták piacra, de az oldal állítása szerint a jövőben még bővíteni kívánják a nem mindennapi kínálatot. „A profi kidolgozásnak köszönhetően a köröm elhelyezkedése és mérete természetes hatást kelt” – mutatja be a pedikűrösök rémálmát a márka. A harisnyára felfigyeltek a közösségi oldalakon is, ahol a kommentelők között volt aki hiányolta, hogy a gyártók nem gondoltak a színesbőrűekre, míg volt, aki üdvözölte az ötletet és örült, hogy végre megszabadulhat acetonos körömlakkjaitól. Ön mit gondol a színes lábujjakat villantó darabról? Menő az ötujjas harisnya vagy inkább cikinek találja a japánok legújabb agyszüleményét? Szavazzon!

1757 szavazat 1542 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta