OFFLINE

Feleslegesen drága hajgumi-karkötő: menő vagy ciki?

2015. május 1., péntek 20:50

Önnel is biztos előfordult már, hogy megszokásból a csuklóján felejtett egy hajgumit, aztán persze mikor levette a több órás szaladgálás után, egy nagyon szép, karkötőnek is beillő piros csík maradt a helyén, aminek legalább negyed óra kell, hogy felszívódjon. Na, erre a roppant problémás hétköznapi rutinra húzott fel egy komplett márkát egy marketing-érzékeny házaspár, akik a hajgumi-karkötő bizniszt továbbgondolva létrehozták a BitterSweet jewelry-t, ami kizárólag olyan fém, na meg persze arany és ezüst karkötőket forgalmaz, melyek pont úgy vannak kialakítva, hogy egy hajgumit lehessen a közepükbe illeszteni. Az ötlet tényleg szerethető, árban viszont már kevésbé baráti. 

A tervező, Shireen Thor szerint a kreatív karkötő hatásos megoldás lehet a nők egyik legnagyobb problémájára, az elszorított csuklóra. "Baromira zavart, hogy mikor visszanéztem a rólam készült fotókat, minden egyes képen látszódott a fekete hajgumi a csuklóm körül. Ezt kicsit igénytelennek tartom, innen jött az ötlet, hogy kezdeni kéne vele valamit" – részletezte inspirációs forrását a Huffington Postnak. A karkötőből egyébként többféle verzió is készült: a sima fémen kívül kapható még arany, ezüst és rózsaarany árnyalat is, árban viszont már kevésbé szerethető: az alapverzió 45 dollárba, míg az arany/ezüst/rózsaarany árnyalatokért már 85 dollárt kérnek (+ plusz kiszállítási díj), amit egy sima cuffért kicsit sokallunk. 

Egyébként ne aggódjon, a nagy érdeklődésre való tekintettel már az összes karperecet elkapkodták az oldalról, e-mailben lehet érdeklődni és leadni a rendeléseket, ha megtetszett volna az ötlet. Nekünk nagyon bejön, és csak reménykedni tudunk benne, hogy jóval olcsóbban is hozzá lehet majd jutni - a fast fashion üzletek mechanizmusából kiindulva pedig valószínűleg nem is kell majd erre olyan sokat várni. Most pedig ítélkezzen: menő a hajgumi-tartó karkötő, vagy ciki?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
1391 szavazat 976 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta