Élvezze új kabátban a tavaszt!

Itt az újabb tavaszi-nyári szezon, ismét előkerülnek az átmeneti kabátok. A boltok kínálata szerncsére kicsit változott az elmúlt években, a műbőr motorosdzsekiket felváltják a vékony szövetkabátok és a sportosabb fazonok. Persze akkor se essen kétségbe, ha épp műbőr dzsekit keres, abból is van jópár féle, mutatunk is néhány tavaszias verziót alább!

Asia Center

Az Asia Centerben nem csak műbőrt kapni – igaz, van az is bőven –, nagyon szép ballonkabátok és steppelt dzsekik keresnek gazdát az MK áruházban. Ráadásul az árak sem túl elszálltak, 7-8 ezer forintért tök jó ballont vehet, bár az előfordulhat, hogy mérethiány miatt hoppon marad. Blézerekben is erősödött a kínálat, 4500-5500 forintért irodistának öltözhet, ha nem zavarják a hangsúlyos válltömések.

H&M

A H&M-ben csinos bomberdzsekiket találtunk (mint ez itt alább a képen), amikkel bármilyen szettet fel lehet dobni, mégis elegánsak és kényelmesek. Ballonkabát helyett itt egy militaryzöld lebernyeget próbáltunk, ami elég rossz választásnak bizonyult, túl vékony az anyaga ahhoz, hogy ne legyen béna az esése. Farmerdzsekit 10 ezer forint alatti áron kap, de ennyiért ne számítson semmi különösre. Még egy narancsszín oversized kabát ragadta meg figyelmünket, ami annak ellenére, hogy 34-es méret, simán csak óriásinak néz ki, szóval nem azért hagytuk a polcon, mert nem volt rá épp 30 ezer forintunk, hanem azért mert a jó anyag- és színválasztás ellenére nem volt egy tökéletes darab.

C&A

A C&A mindig úgy él a fejünkben, mint egy olcsó, de nem túl izgalmas stílusú üzlet, pedig egyik állítás se igaz: alábbi parka például 18 ezer forintba kerül, és simán felveszi a versenyt stílusban is a többi fast fashion bolttal. A fekete ballonkabát is jó vásár közel 12 ezer forintért, akárcsak a szintén 11.990 forintba kerülő, lyuggatott, művelúr dzseki.

Mango

A Mangónál egyelőre keveredik a télvégi, vékonyabb kabátos kínálat a tavaszi, sportosabb darabokkal, de így legalább szép szövetkabátot vásárolhatunk 24 ezer forintról 16-ra leárazva. Vannak oversized ballonok itt is, akárcsak a H&M-ben, de ahhoz, hogy ezek a fazonok jól álljanak, magasra kell nőni. A Mangónál a bőrdzseki-felhozatalt szeretjük legjobban, nagyon szép, jól szabott, színes bőrdzsekik kaphatók 30 ezer forint alatt: ha szeretne motorosfazonú kiskabátot, azt ajánljuk, ruházzon be egy ilyen hasítottbőr kabátra, nem fogja megbánni.

Bershka

A farmerdzseki talán itt a legolcsóbb a maga 7 ezer forintos árával, de más érdekeset nem nagyon találtunk: talán még a steppelt púderszín műbőr dzseki lehet jó vásár, ha épp ilyenre vágyik, mert le van árazva, és most csak 9 ezer forint. A sötétzöld parka sem rossz amúgy, ellenben a sötétzöld lebernyeg, ami meglepően hasonló ahhoz, amilyet a H&M-ben próbáltunk, még mindig ugyanolyan nehezen kombinálható, mint a H&M-ben volt.

Zara

A Zara választéka hatalmas, nincs olyan stílus, aminek megfelelőt ne találna: van vízhatlan, sportos katonazöld kabát, nőies, púderszínű blézer, pink kiskabát, motorosdzseki, amit csak akar. De arra készüljön fel, hogy az árak 19.995 forintnál kezdődnek.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek