OFFLINE

Alexander McQueen kiállítás nyílt Londonban

2015. március 17., kedd 15:02

Március 14-én nyílt meg a kiállítás Londonban, ami a 2010-ben meghalt Alexander McQueen munkásságát mutatja be. A V&A múzeum a Showstudio-t kérte fel, hogy csinálják meg a kiállítást beharangozó trailert. A kisfilm érdekessége, hogy Nick Knight felügyelete és iránymutatása szerint történt: Knight amellett, hogy McQueen jó barátja volt, több kollaborációban is részt vett. A trailerben azonnal visszaköszön a McQueenre jellemző egyedi látásmód és világ, kezdve a 2001-es Voss kollekció bemutatójával, aminél a meghívottak gyakorlatilag egy elmegyógyintézet világában találták magukat. Már most hatalmas érdeklődés kíséri a kiállítást, és akár augusztusra is megveheti a jegyet a weboldalon keresztül – jobban jár ha siet!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta