OFFLINE

Öntsön tejet a kólába, ha csodát látna!

2015. március 12., csütörtök 19:48

Teljesen jogos kérdés, hogy egyáltalán miért tenne ilyet, viszont ha már eljátszott a gondolattal, nézze meg a végeredményt! A Youtube-on talált videóban félliteres kólához öntenek egy kis tejet, és bár az elején nem történik semmi izgalmas (nem robban szét, mint akkor, amikor Mentos cukorkát dobnak bele), megéri egy órácskát várni.

A huszadik percnél már látni az eredményt, ami egy óra múlva lesz teljes. A poént nem lőjük le, nézze meg a kísérletről készült alig kétperces filmet és ámuljon. Háttérinformációnak azért elmondjuk, hogy a foszforsav és a tej reakciójának köszönhető a látványos állapot. Az emberi kíváncsiságot egyébként jól jelzi, hogy a videót két hónap alatt több mint négymillióan nézték meg.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta