OFFLINE

Heti kedvenc: hello tavasz, hello farmerdzseki

2015. március 11., szerda 11:37

Nincs mese, itt a tavasz, és hamarosan jó pár hónapra a szekrény mélyére lehet süllyeszteni a vastagabb kabátokat. A bőrdzseki biztosan idén is nagy kedvenc lesz, de azért ne feledkezzünk meg a jó öreg farmerkabátról sem. A hajtás után megmutatjuk, hogyan hordja idén ezt a strapabíró és mindig divatos darabot. 

Vegyen hozzá mondjuk miniszoknyát, de mivel a szandálos, pulóveres idő várat még magára, a pulóver és a bokacsizma lesz a tökéletes választás hozzá. Persze a napszemüveget azért ne hagyja otthon!

Ha a miniszoknya nem annyira az ön műfaja, ne aggódjon, hosszabbakkal is jól mutat, és nemcsak az A-fazonúakkal, hanem a ceruzaszoknyával is. Bár az a mondás, hogy tavasszal világos, vidám színeket kell hordani, azért a fekete darabokat se hanyagolja, hiszen így még hangsúlyosabbak lesznek a vidám árnyalatok. 

Nemcsak a trapéz-, hanem a bő szárú nadrágok is újra divatban vannak, és ha szeretné megidézni az 1990-es éveket, akkor ez a tökéletes összeállítás. Ha nem jön be annyira a sportos vonal, akkor az edzőcipőt és a hátizsákot is leválthatja kevésbé lezser kiegészítőkre. 

A mintás nadrágok már jó pár éve divatban vannak, és nagyon úgy tűnik, hogy idén is ott leszenk a polcokon. Persze a mintákat továbbra is nyugodtan lehet halmozni, de ha fél, hogy mellényúl, akkor a nadrágot párosítsa olyan alapdarabokkal, mint a farmerdzseki, az egyszínű ing és a belebújós cipők.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta