OFFLINE

Nem látod, hogy kék és fekete?

2015. március 6., péntek 14:24

Biztos önnek is a könyökén jön már ki a fehér vagy kék ruha témája, ami előbb mémesedett, aztán elfogyott az üzletekből, majd újra kapható lett, de ezt a ruhával kapcsolatos hírt most tényleg nem tudjuk kihagyni: a The Salvation Army nevű, nők elleni erőszakkal foglalkozó szervezet ugyanis a ruha körüli felhajtást használta ki, hogy igazán figyelemfelkeltő reklámot kreáljon. Az "olyan nehéz észrevenni, hogy kék és fekete? 6-ból 1 nő áldozat!" szöveg mellé párosított képen egy fehér és arany színű ruhában fekszik a fekete és kék foltokkal, véraláfutásokkal borított modell.

A reklám hasonlóan zseniális, mint a Women's Aid arcfelismerővel ellátott plakátja és lenyűgöző az ötlet egyszerűsége. Reméljük, sokakhoz eljut az üzenete.

Ide fordulat, ha problémája van

Eszter Ambulancia - gyerekek számára
Telefon: 466-9872
Cím: 1525 Budapest, Pf.: 41.

Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat (OKIT)
Telefon: 06/80-20-55-20 (éjjel-nappal)
e-mail: okit@ncsszi.hu

Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület (NANE) -Bántalmazott nők és gyerekek
06-80/505-101
Hívható: este 18-22 óra között

Caritas Lelkisegély Szolgálat - mindenkinek
Telefon: 06-80/505-503
Hívható: este 6 és reggel 6 között
 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta