OFFLINE

Triplázott Katalin hercegné legnagyobb riválisa

2015. március 2., hétfő 15:33

A DailyMail szúrta ki, hogy Letizia királyné fél éven belül harmadszor vette fel ugyanazt a dán Designers Remix márkájú, fekete-fehér kockás felsőt. (Kerestük a webshopban, de csak hasonlót találtunk csíkosban.) Katalin hercegnéről is megírtuk január végén, hogy direkt visel többéves ruhákat, ezért úgy döntöttük, bemutatjuk, hogy Letizia mivel viselte az ominózus ruhadarabot. Nemcsak újrasznosításban lehet vetélytárs a spanyol királyné: mióta hozzáment VI. Fülöp királyhoz, a divatmagazinok egyre többször rebesgetik, hogy ő lehet a következő stílusikon. A poszt végén szavazás formájában elmondhatja a témával kapcsolatos véleményét!

2015. február 18.

Legutoljára pár nappal ezelőtt viselte a felsőt, amikor a Fundéu BBVA tízéves évfordulóját ünnepelték Madridban. A kétgyermekes anya fekete nadrágot és ugyanilyen színű magassarkút választott hozzá, a szettjét pedig a vörös ajkai és kistáskája dobta fel. Klasszikus, nemde?

01 Queen Letizia of Spain attends X anniversary of Fundeu BBVA a
Fotó: Europa Press / Europress / Getty

2014. november 3.

A vörös ajkakat leváltotta egy természetesebb, a táska eltűnt, a fekete cipők helyére pedig pirosak kerültek tavaly november elején, amikor a királyné a Zarzuela Palotában vett részt különböző, jótékonysági projektekkel kapcsolatos meghallgatásokon.

02 Queen Letizia of Spain attends several audiences at Zarzuela
Fotó: Fotonoticias / Europress / Getty

2014. október 8.

Egy hónappal korábban láthattuk rajta először a felsőt, méghozzá a Vöröskereszt egyik rendezvényén. A korábban újságíróként dolgozó királyné sminkje és cipője a novemberire hajazott, a táskái közül pedig azt a darabot választotta, amit pár napja már láthattunk nála.

03 Queen Letizia of Spain attends the Red Cross Fundraising day
Fotó: Pablo Cuadra / Europress / Getty

Önnek ki a kedvenc stílusikonja?

 • 507
  Katalin hercegné
 • 175
  Letizia királyné
 • 939
  Mindkettő csinos
 • 112
  Kik ezek?!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta